Álláskeresés apróhirdetésekben

Az álláskeresés apróhirdetéseken keresztül kifejezetten nehéz dolog, mivel a legtöbb helyen rengeteg megtévesztő hirdetéssel lehet találkozni e témában.

Kerüld az olyan hirdetéseket, amik sok pénzről, anyagi biztonságról szövegelnek vagy költői kérdéseket tesznek fel ezekkel kapcsolatban. Ezek mögött általában nincs valódi munkaajánlat.

Kerüld az olyan hirdetéseket is, amik nem egyenesek azzal kapcsolatban, hogy mit kellene dolgozni. Ha a hirdető csak egy e-mail írása vagy honlap felkeresése után mondja meg, hogy mi a munka lényege, az általában azért van, mert nem igazi állást kínál, hanem valamilyen jutalékos rendszerben működő dolgot.

Kerülj minden olyan hirdetést, ami arról beszél, hogy rövid idő alatt sok pénzhez juthatsz valamilyen rendszer segítségével! Az ilyen hirdetéseket azért adják fel, hogy beszervezzenek maguk alá, és jutalékot kapjanak érted. Ha jelentkezel, a munkád valószínűleg az lesz, hogy hasonló hirdetéseket adsz fel, magad alá megpróbálva beszervezni másokat.

Ne dőlj be a különböző jutalékos és hasonló rendszereknek! Bár sok olyan rendszer van, amivel valóban lehet pénzt keresni, ehhez jó honlapfejlesztési, marketinges, közösségi médiás stb. szaktudás, és évek alatt felépített, sok látogatóval rendelkező honlap vagy honlapok rendszere szükséges. Ha valaki apróhirdetésben próbál sikereket elérni egy ilyen rendszerben, valószínűleg nem ért hozzá, és nem lesz sikeres benne.

Válassz olyan hirdetéseket, ahol pontosan szerepel, hogy hány embert, hol és milyen munkára keresnek. Minél pontosabb információkat adnak meg az állás jellegével kapcsolatban, annál valószínűbb, hogy valós munkáról van szó. Jó, ha szerepel a munkáltató cég neve, és kapcsolattartásként telefonszám is meg van adva.

Ha te adsz fel apróhirdetést álláskereséssel kapcsolatban, pontosan jelöld, hogy milyen végzettségeid, tudásod van, milyen munkát és hol vállalnál. Elérhetőségként telefonszámot is adj meg!

Attei2009. okt.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!