Apróhirdető kiválasztása

Régebben úgy volt, hogy minél több apróhirdetőben adtuk fel a hirdetésünket, annál nagyobb volt a siker esélye. Ma már (2019) a legtöbb apróhirdető megszűnt, és szinte egyeduralkodó a Jófogás. Vannak azonban kisebb témákra szakosodott apróhirdetők, amik még mindig jól használhatóak. Mindig nézzük tehát meg, hogy van-e olyan apróhirdető oldal, ami kifejezetten a nekünk fontos témára van szakosodva. Ha találunk ilyet, ne felejtsük el itt is feladni a hirdetésünket.

A neten még mindig rengeteg ingyenes apróhirdető oldal található, de a többségükön nem nagyon vannak látogatók. Szerencsére ha nem valamilyen kiemelt kategóriában (ingatlan, állás, autó) akarunk hirdetni, valószínűleg megússzuk mindenféle fizetés nélkül a legtöbb ilyen oldalon, így legfeljebb az időnket vesztegetjük, ha nem jó helyen hirdetünk. Ha nem sürgős a dolgunk, a kiemelt témakörökben is érdemes először az ingyenes lehetőségekkel próbálkozni. (Sok apróhirdető oldal kínál emelt díjas SMS-ben való kiemelési lehetőséget.)

Kerüljük az olyan apróhirdetőket, ahol szinte minden kategória teljesen üresen tátong. Az ilyen helyeken nem csak hirdetés, de látogató is kevés van, ezért felesleges időpazarlás, ha ilyen helyeken adogatjuk fel hirdetésünket.

Általában a hirdetésfeladáskor kapott levelek tartalmazzák a hirdetés törléséhez szükséges kódot, ezért érdemes ezeket megtartani, hogy szükség esetén törölni tudjuk a hirdetésünket.

Attei2009. okt.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!