Ingatlankeresés apróhirdetésben

Az ingatlanhirdetésekben mindenki igyekszik a legjobb fényben feltüntetni ingatlanját. Ha a hirdetés valamilyen témát nem érint, feltételezzük azt, hogy az adott téma az ingatlan negatívumai közé tartozik. Ne bízz túlságosan a nem objektív, számszerű tulajdonságokban. Hogy egy lakás például mennyire fényes, arról csak a magad szemével tudsz igazán meggyőződni.

Ha nincs elég adat egy téged érdeklő ingatlanról, keress rá néhány fontos adatra, vagy egy mondatra a hirdetésből. Valószínűleg máshol is fel van adva a hirdetés, és lehet, hogy máshol több kép, több információ, esetleg más ár szerepel.

Ha találunk egy tetszetős ingatlant, nézzük meg a kapcsolattartási adatokat. Ha nem egyértelmű, hogy a tulajdonossal vagy egy ingatlanközvetítővel állunk szemben, keressünk rá a feladó nevére! Lehet, hogy az ingatlant máshol ingatlanközvetítő nélkül hirdetik. Ha a tulajdonossal vesszük fel a kapcsolatot, jobb áron kaphatjuk meg az ingatlant.

Ha úgy tűnik, hogy az ingatlan ára túlságosan alacsony, tudnunk kell, hogy ennek valószínűleg jó oka van. Lehet, hogy kihalt helyen, rossz szomszédságban, rossz állapotban található, vagy egyszerűen csak elfelejtették odaírni, hogy jelzálog kölcsön átvállalása mellett érvényes az adott ár.

Attei2009. okt.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!