Kéretlen reklámlevelek elkerülése

Egyes apróhirdetők szabályzatában szerepel, hogy használatukkal feliratkozunk hírlevelükre, vagy engedélyezzük a reklámtartalmú e-mail-ek fogadását. Az ilyen levelekről általában le lehet iratkozni, illetve nagyon ritkán is érkeznek, ezért ezek általában nem okoznak gondot. Nagyobb probléma lehet azonban - és ez főleg a nagyobb apróhirdetőknél jelentkezik -, ha e-mail címünk megjelenik az oldalon, és mások összegyűjthetik azokat. Ha bekerülünk egy ilyen gyűjteménybe, nem sok esélyünk van kikerülni onnan.

Ha szeretnénk a kérletlen reklámleveleket elkerülni, használjunk külön e-mail címet a hirdetés feladásához, melyet használat után később eldobhatunk. (Természetesen ne felejtsük el figyelni a hirdetésre kapott válaszainkat, esetleg továbbítsuk a bejövő leveleket az eredeti címünkre.) Ha nem akarunk ezzel vesződni, kereshetünk olyan hirdető oldalakat is, amik védik e-mail címünket a spam-ektől, például kapcsolattartási felületet biztosítanak számunkra.

Attei2009. okt.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Imre2

Manapság már a legtöbb apróhirdetőnek saját levelezőrendszere van, így a spamektől nem nagyon kell félni, inkább arra kell ügyelni, hogy vannak, akiket nem is igazán érdekel a termék, csak bepróbálkoznak valamilyen alacsony árral, vagy külföldi spammerek, akik le akarnak valahogy húzni pénzre.